x
Albanu - Milikan Juwelier

Albanu

Het beroemde sieradenmerk Albanu uit het prinsdom Monaco staat bekend als een merk dat hoogwaardige armbanden vervaardigd met dierenharen. De verwerkte haren zijn van respectievelijk olifant, giraf, buffel, paard, haai en rog. De Albanu’s creaties zijn handgemaakt en respecteren de WNF regelgeving.

Door de jaren heen heeft Albanu trendy sieraden ontworpen voor mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar excellentie en individualiteit. Albanu’s collectie combineert edelmetalen met authentieke en natuurlijke materialen om verrassende combinaties samen te stellen van staal, goud en diamant.

Paardenhaar armbanden brengt de elegantie en de kracht van de meest trouwe vriend van de mens samen. De armbanden uit de Equus collectie zijn er in verschillende vlechtbreedtes en spelen in op de verschillende tinten van het haar. Zij hebben goud of stalen gespen in verschillende stijlen van zeer klassiek tot zeer modern. Met Albanu kunt u unieke armbanden verkrijgen met het haar van je eigen paard. Dit is de ultieme link tussen het paard en zijn ruiter.

Albanu armband bruin paardenhaar met staal en 18 krt. gouden slot. €455,-

Albanu armband beige, bruin en zwart gemengd paardenhaar met stalen slot. €298,-

Albanu armband donker bruin gemengd paardenhaar met stalen slot. €365,-

Albanu armband zwart olifantenhaar met staal en 18 krt. gouden slot. €1275,-

Albanu armband zwart giraffehaar met zwart staal en 18 krt. gouden slot. €698,-