x
Groeidiamant - Milikan Juwelier

Groeidiamant

Bij Milikan Juwelier kan u terecht voor sieraden welke behoren tot het unieke groeidiamant systeem. Hoe werkt het? Je koopt een sieraad met een diamant van een bepaalde grootte, na aantal jaren bij een mooie gelegenheid lever je de ring in en wordt de dan geldende waarde bepaald. U betaalt tenminste 50% van dit bedrag bij en zoekt een nieuw sieraad uit van uw keuze. Dit kan hetzelfde model met een grotere diamant zijn, maar ook een compleet ander model. U kan zelfs van soort sieraad wisselen, bijvoorbeeld een ring inruilen voor oorsieraden. Zo is de aankoop van een groeidiamant sieraad een ‘schitterende’ investering voor de rest van je leven, en kan u hem met u mee laten veranderen of laten groeien.

Ook oude diamantsieraden kunnen worden ingestuurd voor waardebepaling, komt u gerust langs voor advies.

 

Het Nederlandse juwelenmerk Diamonde is jarenlang een begrip geweest, met het failliet gaan van het moederbedrijf en de overname van het merk door een Russische onderneming is het helaas verloren gegaan. Milikan juwelier werkt niet samen met de nieuwe eigenaar.

Wel kunt u bij Milikan juwelier terecht voor doorgroeien met uw Diamonde memoire of groeidiamant sieraad. Wij hebben een vervangend merk voor u in huis waar u onder dezelfde voorwaarden en in gelijkende modellen kan doorgroeien. Kom gerust langs in onze winkel en laat u informeren over de ruime mogelijkheden.