x
Over ons - Milikan Juwelier
Ontstaansgeschiedenis:

De winkel van Milikan Juwelier in Winterswijk werd in 1927 opgericht door de heer J.M. Weenink als horlogerie “de Tijd”. Later toen het assortiment zich 2017-09-01 14.39.43uitbreidde met sieraden werd de naam veranderd in “Juwelier Weenink”. In 1972, na 45 jaar, werd de heer Weenink opgevolgd door het echtpaar Milikan. In 2007 heeft Dhr. B. Milikan zijn ouders opgevolgd in dit mooie juweliersbedrijf die op zijn beurt de zaak op 1 maart 2016 heeft overgedragen aan Carmen Harbers – Ten Dolle, de huidige eigenaresse.
Carmen is opgeleid en afgestudeerd in 1999 als goudsmid/juwelier aan de vakschool te Schoonhoven en is sinds 2008 tot en met de overname als goudsmid en verkoopadviseuse werkzaam geweest bij Milikan Juwelier.

De Winkel:

Bij Milikan Juwelier vindt U een zorgvuldig geselecteerde collectie gouden en zilveren sieraden en horloges. De collectie bevat naast de klassieke en tijdloze stukken ook laatste trends in sieraden en horloges. Goede kwaliteit vinden wij daarbij belangrijk.
Een sieraad markeert vaak een speciaal moment in iemands leven, door goed te luisteren en de tijd te nemen kunnen wij U een passend advies geven. Hierdoor wordt een geschenk of eigen aankoop een blijvende herinnering met vaak een emotionele waarde.
Soms gebeurt het dat wij U niet direct het juiste sieraad of horloge kunnen aanbieden, dan gaan we voor U op zoek binnen ons netwerk van diverse fabrikanten of we ontwerpen voor U een geheel nieuw sieraad.
Door kennis en ervaring heeft Milikan Juwelier inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. Zo zijn de medewerkers van ons team opgeleid als diamant-specialist. Dat houdt in dat zij op de hoogte zijn van de eigenschappen van een diamant en Uw vragen als klant goed kunnen beantwoorden en uitleggen.
Onze winkel is gevestigd in de Wooldstraat in het gezellige en veelzijdige winkelhart van Winterswijk. Milikan Juwelier is toonaangevend in de regio door de uitgebreide collectie en de service die wij bieden. Uiteraard gaan wij ook mee met onze tijd en zijn we onze klanten ook online van dienst via onze website annex webshop op  www.milikan.nl. Het loont de moeite regelmatig op onze site en/of onze facebookpagina te kijken voor nieuwe collecties en leuke acties.