x
Horlogereparaties - Milikan Juwelier

Atelier Horloges

Het vakkundig vervangen van horlogebatterijen of banden doen wij meestal direct zodat U er op kunt wachten of U kunt het horloge nog dezelfde dag weer ophalen.
Voor overige reparaties aan uw horloge door de horlogemaker vragen wij U om Uw horloge bij ons achter te laten. Vervolgens onderzoeken wij wat er aan Uw horloge moet gebeuren om deze weer in orde te krijgen, als de reparatiekosten meer dan € 50,- bedragen dan ontvangt U een prijsopgaaf. U kunt dan vervolgens beslissen om het horloge wel of niet te laten herstellen. Indien U besluit het horloge niet te repareren vragen wij een vergoeding voor het onderzoek en de prijsopgaaf.

Enkele voorbeelden van reparaties aan horloges zijn:
– Nieuw glas of krasvrij saffierglas zetten.
– Plaatsen van nieuwe kroon en stift.
– Afgebroken poussoirs (knoppen) zetten.
– Reparaties aan banden of sluitingen.
– Reinigen horloges.
– Herstellen afgevallen wijzers, indexen (streepjes/cijfers) en/of wijzers.
– Vakkundig vervangen van de batterij.
– Waterdicht testen.
– Volledige revisie van quartz of mechanische uurwerken.

De horlogemaker maakt alleen gebruik van originele onderdelen.
Milikan Juwelier verzorgt de afhandeling van reparaties aan exclusieve horlogemerken zoals: Breitling, IWC, Omega, Rado, Ebel, Cartier, Chopard, Longines, TagHeuer, Maurice Lacroix, Oris, Meistersinger, Raymond Weil en vele anderen. Deze worden uitgevoerd door de officiële serviceafdeling van het desbetreffende horlogemerk. Kortom, de reparatie van uw horloge is bij Milikan te Winterswijk in uitstekende handen!